FRAME Kozijnen

Doen waar je goed in bent

Frame is van mening dat je moet doen waar je goed in bent. Wij zijn goed in het maken van kozijnen, onze verkooppunten zijn goed in het adviseren en begeleiden tot het komen van de juiste aankoop.  Zij zijn ook degene die het gehele traject verzorgen, van bestelling tot montage en oplevering. Vaak jarenlang actief in de verkoop en- of montage van kunststof kozijnen. Onze verkooppunten hebben de beschikking over een directe verbinding met ons, zodat zij in staat zijn uw vragen op kozijngebied direct te beantwoorden. Zoekt u extra zekerheid? Het VKG keurmerk kan u extra zekerheden bieden bij de aankoop van uw kozijnen.


Vind ik alleen producten van Framekozijnen bij de geselecteerde verkooppunten?

De door ons geselecteerde verkooppunten waar u de producten van Frame kunt kopen zijn zelfstandige ondernemers die in een aantal gevallen naast de producten van Frame ook andere producten aanbieden. Dit kunnen producten zijn die gerelateerd zijn aan kozijnen zoals carports, terrasoverkappingen, raambekledingen etc.

In een aantal gevallen worden er ook vergelijkbare producten aangeboden van andere merken.
U herkent deze verkooppunten aan het witte Framelogo. Laat u in dat geval uitgebreid informeren naar de voordelen van onze kozijnen en we zijn er van overtuigd dat u kiest voor topkwaliteit!

Ook bij een aantal montagebedrijven zijn onze kozijnen verkrijgbaar. Bij deze bedrijven ligt het specialisme bij de montage en niet zozeer bij de presentatie. U herkent deze verkooppunten aan de letter M in het logo.
 

Zoek een dealer bij u in de buurt

nederland

Neem contact op

Rechtstreeks contact met de dealer? Vul het formulier in.