FRAME Kozijnen

Kozijnen: FRAME kozijnen biedt u een ruime keuze

Bij Frame kunt u terecht voor zowel kunststof- als aluminium kozijnen en schuifpuien. De kozijnen worden door ons in eigen beheer gemaakt in onze eigen productielocaties. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde profielmerken die zich in de loop der jaren bewezen hebben. Opgeteld bij onze jarenlange ervaring staat dit borg voor een brede keuze, geborgde kwaliteit en betrouwbaarheid.  Kortom 64 jaar kozijnervaring kan niet iedereen zeggen!

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Kumij en Eland-Brandt vindt u bij Framekozijnen.nl. Kumij en Eland-Brandt zijn twee gerenommeerde partijen in de professionele projectenmarkt. Bij de dealers van FRAME kozijnen heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten kunststof kozijnen. Daarnaast bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een hogere isolatiewaarde dan houten kozijnen. Hiermee bespaart u dus ook nog eens op uw energierekening. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat deze onderhoudsvrij zijn. K-vision kunststof kozijnen Zegt u kunststof, dan zeggen wij K-vision. K-vision is het profielmerk van Nederland en marktleider in Europa. Met het breedste assortiment in vormgeving, is er volop keuze. Er zijn bij Frame drie verschillende productlijnen verkrijgbaar, van eigentijds tot strak. De K-vision Trend, K-vision Cube en K-vision Classic. Kijk hieronder voor meer informatie over K-vision.

Bekijk onze kunststof kozijnen
Voordeuren

Voordeuren

Uw voordeur is het gezicht van uw woning. Het is dan ook belangrijk dat de voordeur goed bij de rest van het huis past. Om aan ieders wens te voldoen, kunt u bij ons kiezen tussen verschillende materialen, kleuren en soorten. De deuren die u bij onze dealers kunt vinden, zijn van de hoogste kwaliteit. Er is altijd een kwalitatieve deur die bij uw woning past. Zo kunt u kiezen uit een van onze standaard kaderdeuren, onze eigen vleugeloverdekkende Grandoor deuren of een sierpaneel naar keuze. Vraag uw verkooppunt naar de actuele mogelijkheden. Uw voordeur van de hoogste kwaliteit Om uw woning compleet te maken hebben wij een legio aan voordeurmodellen. Een belangrijke keuze die u hierbij moet maken is of u een deur wilt met of zonder raam. Gaat u voor een voordeur met raam? Dan kunt u kiezen voor één groot raam of juist een aantal kleine raampjes op een rij. Naast ramen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor panelen in uw deur. Of u nu van modern of klassiek houdt, bij ons vindt u altijd een deur die bij u en uw huis past.  

Bekijk onze voordeuren
Schuifpui

Schuifpui

Framekozijnen heeft ten aanzien van schuifpuien diverse materialen en mogelijkheden. Schuifpuien laten veel daglicht door en daardoor creëert u een ruimtelijk gevoel in bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer. Een schuifpui is veilig en erg gemakkelijk in het gebruik. Door middel van een schuifpui ontstaat er een ruime opening naar uw tuin. Het lijkt net of uw tuin en kamer samen een geheel vormen. Kunststof of aluminium schuifpui Bij Frame hebben wij gekozen voor de degelijke kunststof hefschuifpuien uit de Premidoorlijn. Kunststof schuifdeuren worden steeds vaker gebruikt. Een kunststof schuifpui heeft niet veel onderhoud nodig en is duurzaam. Naast de kunststof varianten kunt u sindskort ook bij ons terecht voor aluminium schuifpuien van Eland-Brandt. Een aluminium schuifpui heeft een strakke uitstraling en het materiaal is erg licht. Hierdoor verloopt het open schuiven heel soepel. De aluminium schuifdeuren van FRAME worden in eigen beheer geproduceerd. Alle producten worden voor u op maat gemaakt, dus toepasbaar in alle gevelsituaties.

Bekijk onze schuifpuien