FRAME Kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Kumij en Eland-Brandt vindt u bij Framekozijnen.nl. Kumij en Eland-Brandt zijn twee gerenommeerde partijen in de professionele projectenmarkt. Bij de dealers van FRAME kozijnen heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten kunststof kozijnen. Daarnaast bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een hogere isolatiewaarde dan houten kozijnen. Hiermee bespaart u dus ook nog eens op uw energierekening. Een ander voordeel van kunststof kozijnen is dat deze onderhoudsvrij zijn.

K-vision kunststof kozijnen

Zegt u kunststof, dan zeggen wij K-vision. K-vision is het profielmerk van Nederland en marktleider in Europa. Met het breedste assortiment in vormgeving, is er volop keuze. Er zijn bij Frame drie verschillende productlijnen verkrijgbaar, van eigentijds tot strak. De K-vision Trend, K-vision Cube en K-vision Classic. Kijk hieronder voor meer informatie over K-vision.

K-vision Trend

K-vision Trend

K-vision Trend is een volwaardige verdiepte kunststoflijn. Door de schuine zijde oogt het kozijn rank en biedt alle technische voordelen van kunststof.
Trend is het meest toegepaste kozijn van Nederland.

  • Verdiept, 120 mm
  • Naar buiten draaiende ramen en deuren niet opliggend
  • Schuine dagzijde
Zoek een dealer bij u in de buurt
K-vision Cube

K-vision Cube

Cube kenmerkt zich door de gelijkenis met het houten kozijn, waarvan de rechte stijlen en doorlopende dorpels (Alliance) het meest toonaangevend zijn. Uw buren zullen zich verbazen over uw nieuwe "houten" kozijnen.

  • Verdiept, 120 mm
  • Rechte dagkant
  • Altijd met Alliance verbinding
Zoek een dealer bij u in de buurt
K-vision Classic

K-vision Classic

Classic is het traditionele kunststof kozijn waarbij de dieptewerking juist geen rol speelt. Door zijn vlakke profilering kan het een prima aanvulling zijn op uw ontwerp.Tevens een prima alternatief voor aluminium.

  • Vlak, 76 mm
  • Industriële uitstraling
  • Zeer goede geluid- en warmte isolatie
Zoek een dealer bij u in de buurt

Kunststof kozijnen: de voordelen

Kunststof kozijnen worden steeds populairder. Vroeger waren vooral de houten en de aluminium kozijnen in trek, maar tegenwoordig is er steeds meer vraag naar kunststof kozijnen. Logisch, vinden we bij Framekozijnen.nl: kunststof kozijnen hebben namelijk veel voordelen! Kunststof kozijnen zijn bijvoorbeeld erg voordelig in vergelijking met houten kozijnen of aluminium kozijnen. De eindprijs is vaak zo’n vijftien tot twintig procent lager! Daarnaast staan ze er om bekend dat ze erg onderhoudsarm zijn. Zo hoeven kunststof kozijnen niet vaak schoongemaakt te worden en hoeven ze in tegenstelling tot houten kozijnen niet geschuurd en geverfd te worden. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar ook veel geld! Ook heeft u geen last van houtrot of beschadigingen door weersomstandigheden. Kunststof kozijnen gaan wel meer dan vijftig jaar mee!

Kunststof kozijnen zijn niet alleen makkelijk in het onderhoud, ze zijn ook inbraakbestendig en stijlvol. Daarnaast hebben ze een hoge isolatiewaarde waardoor ze weinig tot geen warme of koude lucht doorlaten.