FRAME Kozijnen

Voordeuren: verschillende soorten en maten

Uw voordeur is het gezicht van uw woning. Het is dan ook belangrijk dat de voordeur goed bij de rest van het huis past. Om aan ieders wens te voldoen, kunt u bij ons kiezen tussen verschillende materialen, kleuren en soorten. De deuren die u bij onze dealers kunt vinden, zijn van de hoogste kwaliteit. Er is altijd een kwalitatieve deur die bij uw woning past. Zo kunt u kiezen uit een van onze standaard kaderdeuren, onze eigen vleugeloverdekkende Grandoor deuren of een sierpaneel naar keuze. Vraag uw verkooppunt naar de actuele mogelijkheden.

Uw voordeur van de hoogste kwaliteit

Om uw woning compleet te maken hebben wij een legio aan voordeurmodellen. Een belangrijke keuze die u hierbij moet maken is of u een deur wilt met of zonder raam. Gaat u voor een voordeur met raam? Dan kunt u kiezen voor één groot raam of juist een aantal kleine raampjes op een rij. Naast ramen kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor panelen in uw deur. Of u nu van modern of klassiek houdt, bij ons vindt u altijd een deur die bij u en uw huis past.  

Kaderdeuren

Kaderdeuren

Een kaderdeur is een deur die geheel opgebouwd is uit kunststof profielen.  Door de vrije vormgeving kunt u uw woning voorzien van een persoonlijk uitstraling.
Uw deur kunt u in dezelfde kleur kiezen als uw ramen.

  • Deur volledig opgebouwd uit deurprofielen
  • "Glasvlakken" vrij invulbaar met glas of paneel
  • Prijsklasse "Standaard"
Zoek een dealer bij u in de buurt
Paneeldeuren

Paneeldeuren

Paneeldeuren zijn deuren waarbij de omranding bestaat uit een kunststof profiel en de binnenzijde opgevuld is met een (sier)paneel. Hierbij zijn de mogelijkheden ongekend wat betreft vormgeving, kleur en materiaalkeuze.

  • Kaderrand opgebouwd uit zichtbaar deurprofiel
  • Ongekende mogelijkheden in vorm, kleur en materiaal
  • Prijsklasse "Extra"
Zoek een dealer bij u in de buurt
Paneeldeuren, vleugeloverdekkend

Paneeldeuren, vleugeloverdekkend

Bij vleugeloverdekkende paneeldeuren is het randprofiel aan de buitenzijde niet zichtbaar (afgedekt) en ontstaat een geheel vlakke deur. Hierdoor kunt u nog meer een invulling geven aan uw deurontwerp.

  • Volledig vlakke deur "zonder" randprofielen
  • Zeer uitgebreide mogelijkheden in vormgeving
  • Prijsklasse "Luxe"
Zoek een dealer bij u in de buurt

Uw voordeur als belangrijke eerste indruk

De voordeur is één van de eerste dingen die opvalt als iemand voor uw woning staat. Vrijwel iedereen komt dagelijks door de voordeur en ook bezoek ontvangt u bij de voordeur. Hierdoor laten voordeuren een belangrijke, eerste indruk achter. Om deze reden is het dan ook belangrijk om een mooie, bij het huis passende voordeur te vinden. Woont u in een oud huis? Dan hoort daar ook een sfeervolle, oud-ogende voordeur bij. Of heeft u een nieuwbouwwoning? Dan past een moderne, strakke voordeur daar goed bij. Bij Framekozijnen.nl kijken we graag welke deur het beste bij u en uw woning past. We bieden een groot assortiment voordeuren aan die van de hoogste kwaliteit zijn en met veel zorgvuldigheid worden gemaakt.

Personaliseer uw voordeur

Bij Framekozijnen.nl is het mogelijk om de kleur en het materiaal van de voordeur geheel naar eigen smaak aan te passen, waardoor u deze bijvoorbeeld volledig kunt afstemmen op het deurkozijn. Door dezelfde kleur en materiaalsoort als de deurkozijnen aan te houden, creëert u een strak geheel en laat u een goede indruk achter in uw straat en bij visite. Bij Framekozijnen vindt u altijd een deur die aan uw wensen voldoet.