FRAME Kozijnen

Frame is de verbinding tussen ons en uw geselecteerde verkooppunt.

FRAME kozijnen is het verkoopkanaal van de Rollecate Groep voor de particuliere markt. Binnen Frame kunt u terecht voor kunststof en aluminium kozijnen en schuifpuien van de producenten Kumij en Eland-Brandt, twee zeer nuchtere gerenommeerde partijen in de professionele projectenmarkt.

De Rollecate Groep houdt zich al sinds 1954 bezig met het produceren van kozijnen. Tot de dag van vandaag is de Rollecate Groep een familiebedrijf en zijn we uitgegroeid tot het grootste zelfstandige bedrijf van Nederland op het gebied van kunststof, aluminium en stalen kozijnen en gevels. 

De producten van FRAME zijn verkrijgbaar via uw lokale verkooppunt.  Bij deze vakmensen, die uw regio door en door kennen, kunt u terecht voor al uw woonwensen op kozijngebied, en met de wetenschap dat uw kozijnen met de grootste zorg geproduceerd gaan worden bij de grootste kozijnproducent van Nederland.

Kumij

Kumij

Onze kunststof kozijnen worden geproduceerd door Kumij, een dochteronderneming van de Rollecate Groep. Kumij is opgericht in 1955 en sinds 1978 100% actief op het gebied van het produceren van kunststof kozijnen. In deze periode van bijna 40 jaar is Kumij uitgegroeid tot een van de grootste producenten van Nederland en beschikt zij over het modernste machinepark van Nederland. De Groningse nuchtere aanpak van Kumij met de jarenlange ervaring zorgt ervoor dat zekerheden gewaarborgd zijn.

Meer informatie over Kumij
Eland-Brandt

Eland-Brandt

Eland-Brandt is in 1878 gestart als ijzersmederij en was destijds een van de eerste Nederlandse bedrijven die begon met de ontwikkeling van schuifsystemen voor ramen en deuren. Een rijke historie waarin opgebouwde kennis en expertise werd gecombineerd met een constante drang tot innovatie. Daardoor is Eland-Brandt nu, ruim honderd jaar later, nog steeds koploper in de ontwikkeling van schuifsystemen. Eland-Brandt is in 2003 aangesloten bij de Rollecate Groep en wordt tegenwoordig als merknaam gevoerd voor de aluminium schuiframen en -deuren.

Meer informatie over Eland-Brandt