FRAME Kozijnen

Eland-Brandt, vrijheid in schuiven

Eland-Brandt is in 1878 gestart als ijzersmederij en was destijds een van de eerste Nederlandse bedrijven die begon met de ontwikkeling van schuifsystemen voor ramen en deuren. Een rijke historie waarin opgebouwde kennis en expertise werd gecombineerd met een constante drang tot innovatie. Daardoor is Eland-Brandt nu, ruim honderd jaar later, nog steeds koploper in de ontwikkeling van schuifsystemen. Eland-Brandt is in 2003 aangesloten bij de Rollecate Groep en wordt tegenwoordig als merknaam gevoerd voor de aluminium schuiframen en -deuren.

Tegenwoordig worden de schuifsystemen van Eland-Brandt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium waardoor het mogelijk is om een veilig en robuust profiel te ontwikkelen dat tegelijkertijd elegant oogt. De slanke belijning zorgt voor een groter glasoppervlak zodat binnenshuis optimaal gebruik gemaakt wordt van natuurlijk buitenlicht.

De schuifsystemen van Eland-Brandt zijn veilig, eenvoudig te bedienen en door het gebruik van lichtgewicht aluminium makkelijk open en dicht te schuiven. Bovendien wordt het glas in de fabriek gemonteerd zodat de systemen steigerloos kunnen worden gemonteerd en gegarandeerd wind- en waterdicht zijn.

Een Eland-Brandt schuifpui is onderhoudsarm, duurzaam, veilig, betrouwbaar, custommade te leveren en gaat lang mee. Beleef de vrijheid van Eland-Brandt schuifpuien!

Productielocatie
Productielocatie
Sorteercentrum
Sorteercentrum