FRAME Kozijnen

Hoekverbinding of lasverbinding: schuin of recht, aan u de keuze!

Kunststof kozijnen worden normaliter gemaakt door de hoeken aan elkaar te smelten, oftewel “lassen”.
Hierdoor ontstaan de kenmerkende 45° gelaste hoeken. Dit zorgt ervoor dat het kozijn sterk, water- en luchtdicht is.  Een nieuwe trend is om de kozijnen aan de buitenzijde een "houtlook" te geven waarbij de verbinding aan de buitenzijde niet meer schuin is maar recht.


Hoekverbinding Alliance, recht

Hoekverbinding Alliance, recht

Wilt u dat uw kozijnen een “houten” uitstraling hebben, dan is de rechte hoekverbinding ‘Alliance’ iets voor u.
Uw kozijnen krijgen hierdoor een geheel andere uitstraling en doen minder "kunststof" aan.  Bij Frame wordt bij deze keuze alle profielaansluitingen door middel van deze techniek uitgevoerd. Hierdoor heeft u aan de buitenzijde de look van een houten kozijn met de voordelen van kunststof! 

K-vision Cube is standaard met deze hoekverbinding uitgevoerd, door hun robuuste uitstraling is deze lijn uitermate geschikt voor vervanging van houten kozijnen of als aanvulling op. Bij de overige verdiepte profielseries is de recht verstekverbinding optioneel verkrijgbaar.  Vraag uw verkooppunt naar de overige mogelijkheden en bekijk onze voorbeelden bij uw verkooppunt.

Prijsklasse "Extra"


Lasverbinding traditioneel, schuin

Wilt u dat uw kozijnen op de traditionele herkenbare methode van kunststof worden geleverd dan kan u natuurlijk voor de standaard 45 graden hoek kiezen.  Deze verbindingsmethode heeft zich al jarenlang bewezen en is ruimschoots beproefd.  Kiest u voor K-vision Classic, dan is dit de enige hoekverbinding die mogelijk is.  Voor K-vision Trend kan u zelf bepalen wat u mooi vindt.

Prijsklasse "Standaard"

Lasverbinding traditioneel, schuin

Is een "Allianceverbinding" even sterk als een gelaste verbinding?

Kozijnen met een traditionele verbinding of een Alliance verbinding voldoen beide ruim aan de gestelde eisen.Om de waterdichtheid te garanderen is de binnenzijde in beide gevallen altijd volledig gelast waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Beide verbindingen zijn Komo gecertificeerd en worden streng gecontroleerd.  Door de gepatenteerde verbindingsmethoden kunnen we met een gerust hart zeggen dat beide methoden nauwelijks voor elkaar onder doen en dit garandeert een zorgeloos gebruik van onze kozijnen.

 


Classic kozijnen, traditioneel gelast
Classic kozijnen, traditioneel gelast
Cube kozijn, Alliance met extra waterlijst (optioneel)
Cube kozijn, Alliance met extra waterlijst (optioneel)