FRAME Kozijnen

Kleur kozijnen

Kleur is niet meer weg te denken in de hedendaagse kozijnen.  Zowel onze kunststof kozijnen als onze aluminium schuifpuien zijn in diverse kleurencombinaties te verkrijgen. Om het kiezen voor u makkelijker te maken, hebben wij de meest voorkomende kleuren voor u op voorraad gelegd.  Zodoende kunnen wij deze snel maar ook prijsgunstig aan u aanbieden.

Kleuren kunststof kozijnen

Kleuren kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen worden geleverd in de kleuren wit of crême. Desgewenst kan er aan de binnen- of buitenzijde een Renolitfolie worden aangebracht. De kleurlaag is verkrijgbaar in verschillende oppervlaktestructuren. De meest voorkomende is de nerfstructuur, maar ook mat en glad behoren tot de mogelijkheden.  Vraag uw verkooppunt naar de onderlinge verschillen en de mogelijke kleurvarianten. Onze kleuren zijn ingedeeld in diverse groepen en designs.  Zo kunt u kiezen voor snel, prijsbewust, of exclusief! Aan u de keuze!

Ga naar de actuele kleuren
Eland-Brandt schuifpui, donkergroen
Eland-Brandt schuifpui, donkergroen

Schuifdeuren Eland-Brandt, gemaakt voor kleur

De Eland-Brandt schuifdeuren van Frame worden voor u in de door u gewenste Ral kleur gemoffeld. Deze 120 mu dikke moffellaag zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw schuifdeuren, zonder zich druk te hoeven maken over eventueel schilderwerk.Het voordeel van aluminium is dat u de binnen- en buitenkleur onafhankelijk van elkaar kan kiezen.

  • Voorraadkleuren Wit Ral 9010, Crème Ral 9001 en Donkergrijs Ral 7016
  • Overige kleuren op aanvraag

 

Renolit, projectkleur
Renolit, projectkleur